.
یکی دیگه از دستگاه های پرکاربردی که در صنعت نجاری به کار میره ، دستگاه فرز نجاری یا فرز پایی است. که کاربرد اون برای ابزار زنی در صنعت چوب به کار گرفته میشه .
فرز ها معمولا از لحاظ ابعادی و سایزی تفاوت چندانی ندارند. و ابعاد کارگیر یا صفحه رویی اونها ۷۰ تا ۹۰ سانتیمتر هستش. که برای کارگیر دستگاه میشه از اون استفاده کرد.
یکی از مواردی که زیاد از فرز زمینی استفاده میشه ، برای سنباده کاری قطعاتی هست که به صورت منحنی برش داده شده اند و برای سنباده کاری اونها مورد استفاده قرار میگیره.
اما موارد دیگه ای هم هست که فرز زمینی به کار گرفته میشه ، که در واقع تنوع کاری زیادی رو به نجار میده، شیار زدن های مختلف ، مثل ابزار زدن های مختلف و حتی برای اتصالات هم به نوعی میشه از این دستگاه نجاری استفاده کرد.
در مواقع چیزی که فرزها رو از همدیگه متمایز میکنه ، دور دستگاه است. یعنی وجه تمایز و تفاوت دستگاه های فرز ایرانی با فرز خارجی ، دور حرکت موتور است. فرزهای نجاری ایرانی عملا دوری بیش تر از ۶۵۰۰ تا ۷۰۰۰ دور رو بیشتر به ما نمیدند.
علت بر اینکه تکنولوژی ساخت فرز زمینی پیچیده است و ما هنوز متاسفانه به اون استانداردهای لازم برای اینکه بتونیم به مدل های خارجی اون برسیم و حداقل های اون رو که ۱۰۰۰۰ دور است ، داشته باشیم.
هرچند عنوان میشه که نوع ایرانی با خارجی اون برابری میکنه ولی در واقع این چنین نیست.
خوشحال میشیم نظرتون رو در این باره بفرمایید.
نگفتن بالاخره بهترین رو که!
برند خاصی رو نمیشه گفت ولی معمولا برندهای ایرانی مثل هم هستند و کارکردی مشابه دارنند. و اینکه بنا به کاربرد و استفاده کاربر فرق میکنه و نمیشه گفت کدوم برند رو همه بخرند. ممنون از شما